Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.11.2018

Doble jornada del projecte TeSLA a Portugal

181025_JornadaOportoTeSLA

A la imatge, E. Huertas, gestora de projectes d'AQU Catalunya, durant el taller del dia 25 d'octubre a Porto

Els passats dies 24 i 25 d’octubre de 2018, Porto va acollir dos esdeveniments en el marc del projecte TeSLA: el TeSLA Experts’ Workshop i el TeSLA International Show. Ambdues jornades van congregar membres del consorci del projecte, experts externs i convidats internacionals per presentar resultats del projecte, compartir idees i discutir sobre el futur de l’educació i l’avaluació en línia.

El TeSLA Experts’ Workshop, del 24 d’octubre de 2018 va ser una jornada dedicada exclusivament a abordar els diferents aspectes de l’assegurament de la qualitat que s’han desenvolupat al projecte TeSLA. Aquest taller, organitzat per ENQA i EQANIE en col·laboració amb AQU Catalunya, va comptar amb la presència de diversos experts externs internacionals que han participat en l’avaluació dels tres pilots que s’han dut a terme al llarg del projecte. En la primera part de la jornada, AQU Catalunya va presentar els resultats obtinguts en l’avaluació de l’última prova pilot. A més, es va fer una demostració del sistema TeSLA on es va poder veure la funcionalitat de les eines en el context de l’avaluació en línia. En la segona part de la jornada, es van crear tres grups de treball on es va analitzar i discutir la metodologia d’avaluació utilitzada en l’avaluació de pilots. D’aquesta sessió se’n van obtenir diferents propostes de millora que seran analitzades en l’última fase del projecte per a la definició d’un marc europeu d’assegurament de la qualitat de l’avaluació en línia.

Al dia següent, 25 d’octubre de 2018, va tenir lloc el TeSLA International Show sota l’eslògan “In Learning we trust”. Un dels objectius de la jornada era la difusió a nivell internacional del projecte TeSLA i del treball realitzat durant tres anys, tot emfatitzant els objectius aconseguits i les evidències dels diferents assoliments. A més, van assistir a l’esdeveniment entitats externes per discutir els resultats del projecte i el posicionament al mercat d’un sistema d'avaluació en línia. En aquesta jornada, l’Agència va presentar novament els resultats obtinguts des del punt de vista de l’assegurament de la qualitat de l’avaluació en línia.