Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

5.4.2016

Jornada sobre l'Impacte de la crisi entre els universitaris

El dimecres 13 d'abril tindrà lloc la jornada titulada "Impacte de la crisi entre els universitaris. Els resultats de l'anàlisi de l'enquesta d'inserció laboral 2014" a la Sala Multimèdia de l'Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull) a partir de les 9:30 h.

Durant la jornada es presentaran, d'una banda, els resultats de l'anàlisi de l'enquesta d'inserció laboral als graduats en màsters i, d'altra banda, els resultats dels estudis elaborats a partir de la convocatòria d'ajuts de recerca per aprofundir en el coneixement de la inserció laboral dels graduats universitaris.

Els ajuts atorgats van ser per als grups de recerca dirigits per:

  • La Dra. Helena Troiano, del Grup de Recerca en Educació i Treball (GRET) del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la investigació sobre "L'equitat en l'accés i sortida de la formació universitària";
  • El Dr. Marc Saez, del Grup de Recerca en Estadística, Econometria i Salut (GRECS) de la Universitat de Girona i CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP), amb la investigació sobre "L'efecte de la crisi en les titulacions universitàries".

A partir de la presentació d'aquests treballs, l'objectiu és iniciar una reflexió sobre com la universitat pot fer front a les amenaces que envolten el mercat laboral per tal de garantir una millor i més ràpida adaptació a les necessitats de la nostra societat.

La inscripció està oberta fins al 8 d'abril a través del següent enllaç.