Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.4.2010

AQU Catalunya participa en la conferència Programes Conjunts: Massa cuiners a la cuina?

Organitzada pel Consorci Europeu per a l'Acreditació en l'ensenyament superior (ECA), la trobada tractarà dels problemes i les solucions associats amb l'acreditació, el reconeixement i la transparència dels programes conjunts. La conferència tindrà lloc a Graz (Àustria) els dies 10 i 11 juny de 2010 i està destinada a agències, institucions d'ensenyament superior, estudiants, autoritats de reconeixement i governs.

Els programes conjunts se sotmeten a controls de qualitat i procediments d'acreditació als diferents països on s'imparteixen, cosa que pot implicar que el reconeixement d'un programa conjunt en un país no suposi necessàriament reconeixement a la resta; a la conferència Joint Programmes: Too many cooks in the kitchen? es presentarà una metodologia per a un procediment d'acreditació únic de programes conjunts, amb l'objectiu que l'acreditació d'un programa feta per una agència pugui ser acceptada per altres agències.

AQU Catalunya, membre de l'ECA des del desembre de 2009, participarà i compartirà la seva experiència d'avaluació en aquesta trobada.