Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

16.6.2017

Nou sistema d'enviament del CV abreujat per a la convocatòria de sexennis

Des del dilluns 19 de juny i fins el divendres 21 de juliol, AQU Catalunya obre la convocatòria per a la presentació de les sol·licituds dels mèrits de recerca per al PDI funcionari i contractat, el PDI de les universitats privades i el PDI dels centres adscrits.

Novetat d'aquesta convocatòria: l'enviament del CV abreujat

Per tal de simplificar el tràmit, s'ha modificat la manera de presentar el CV abreujat. Així, en lloc d'annexar un arxiu .pdf, ara cal emplenar un formulari web que, via ORCID, permet carregar les vostres aportacions de forma automatitzada si aquestes estan disponibles al Portal de la Recerca de Catalunya.

Així, un cop hagueu enviat la sol·licitud des de Tràmits Gencat, rebreu a l'adreça electrònica que hagueu indicat, un correu electrònic amb l'enllaç al formulari web del CV abreujat que estarà identificat amb el número de tràmit i amb les vostres dades. Aquest correu amb l'enllaç s'enviarà com a màxim al cap d'una hora després d'haver tramès la sol·licitud.

L'enllaç al formulari del CV abreujat tindrà una vigència de 10 dies.

Les dades que aneu carregant al formulari es guarden de forma automàtica. Un cop emplenades les aportacions, cal que envieu el formulari a AQU mitjançant el boto "Enviar" que trobareu al final del formulari. Un cop hagueu fet l'enviament rebreu un missatge de confirmació que contindrà el CV abreujat en format .pdf.
 

 

Sexenis