Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.3.2019

AQU Catalunya participa en la Conferència Internacional d’Investigació en Educació Oberta, a Distància, i en Xarxa 2019

190304_nextED2019_EHuertas

A la imatge, Esther Huertas durant la seva presentació a la Conferència NextED 2019

AQU Catalunya va participar activament en la 1a Conferència Internacional d’Investigació en Educació Oberta, a Distància, i en Xarxa (nextED 2019). Aquesta sessió, organitzada per la Universidade Aberta, va tenir lloc el passat 27 de febrer a Lisboa.

La jornada va comptar amb experts d’àmbit europeu i mundials especialistes en l’educació en línia, com són: António Teixeira (Universidade Aberta), Alan Tait (Open University), Terry Anderson (Athabasca University), Miguel Santamaria (UNED), Joao Mattar (ABED e Centro Universitário Internacional Uninter), Steve Wheeler (Learning with Es), Abert Sangrà (Universitat Oberta de Catalunya) i Esther Huertas (AQU Catalunya). La sessió va propiciar el diàleg i l’intercanvi d’experiències entre diferents actors (acadèmia, recercaries, alumnat i agències de qualitat).

La Conferència va comptar amb 150 assistents i unes 400 persones connectades en línia. Esther Huertas, tècnica d’AQU Catalunya, va presentar les darreres tendències de l’assegurament de la qualitat en l’educació superior en línia, tot fent especial èmfasi en el treball realitzat en l’àmbit d’ENQA, en les particularitats que AQU Catalunya té en compte a l’hora d’avaluar programes en línia, així com en el projecte TeSLA.