Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

1.10.2020

Publiquem un resum executiu de la Memòria d’activitats i de responsabilitat social corporativa d’AQU Catalunya 2019 en castellà i anglès

Com cada any, publiquem un resum executiu de la Memòria d’activitats i de responsabilitat social corporativa d’AQU Catalunya en castellà i anglès, amb la finalitat de donar a conèixer les activitats d’AQU Catalunya més enllà del sistema universitari català.

La novetat de la Memòria d’activitats i de responsabilitat social corporativa d’AQU Catalunya de 2019 és que, per primer cop, s’ha estructurat seguint els compromisos de responsabilitat social corporativa i d’objectius per al desenvolupament sostenible identificats per l’Agència i que són els següents:

 • Compromís amb la millora de l’educació superior, que explica les actuacions que s’han fet per millorar el sistema universitari català (avaluacions de titulacions, de centres, de professorat, realització d’enquestes, etc.). Aquest compromís dona resposta als Objectius de desenvolupament sostenible:

  201001-ODS 1
   
 • Compromís amb la societat, que inclou les activitats que s’han fet per traslladar a la societat els resultats de les seves activitats (la plataforma web EUC, jornades, publicacions, el web corporatiu, Twitter, etc.). Aquest compromís dona resposta als Objectius de desenvolupament sostenible: 

  201001-ODS 2
   
 • Compromís amb el bon govern, que descriu les actuacions que AQU Catalunya adopta per tal de garantir que es dona una resposta adequada als objectius (Pla estratègic, Codi ètic, compliment dels ESG, gestió d’experts, organització interna, etc.). Aquest compromís dona resposta a l’Objectiu de desenvolupament sostenible:

  201001-ODS 3
   
 • Compromís amb les aliances, segurament el compromís que aporta més novetats a la Memòria, ja que permet donar visibilitat a les relacions que l’Agència manté amb agents socials de Catalunya, en l’àmbit estatal i internacional. Aquest compromís dona resposta a l’Objectiu de desenvolupament sostenible:

  201001-ODS 4
   
 • Compromís en l’àmbit laboral, que engloba les actuacions que es duen a terme en aquest àmbit, per mantenir el seu compromís i per ser capaços d’afrontar els canvis. Aquest compromís dona resposta als Objectius de desenvolupament sostenible:

  201001-ODS 5
   

En la Memòria 2019 es pot observar que l’activitat d’AQU Catalunya va continuar creixent, tant pel que fa al nombre d’avaluacions com de noves activitats que va dur a terme. Ara bé, el que destaca en la nova estructura del document és que es visualitzen més clarament les aliances que AQU Catalunya ha forjat amb diferents agents en l’àmbit català, estatal i internacional, per donar la màxima visibilitat i impulsar la millora de l’educació superior.

 

201001-memòria-es           201001-memòria-en