Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.10.2018

L'estat de l'avaluació externa de la qualitat a les universitats espanyoles el 2017

Les agències de qualitat que operen a l’estat espanyol acaben de publicar, sota la coordinació d’ANECA, l'Informe sobre l’estat de l’avaluació externa de la qualitat a les universitats espanyoles 2017.

L’informe, que es ve editant anualment des de fa més d’una dècada, analitza la repercussió que han tingut les avaluacions externes de qualitat fetes durant l’any i té com a vocació la millora dels processos d’avaluació i els seus resultats.

A l’informe d’aquest any s’emfatitza la importància d’assolir els objectius generals de la qualitat en l’educació superior, com són el desenvolupament de les capacitats de l’alumnat, el desenvolupament personal i de les competències necessàries en l’actualitat, o el foment de la recerca. La publicació recorda que els eixos principals de la garantia de la qualitat universitària són l’avaluació de les institucions, les titulacions i el professorat universitari, però que també cal tenir en compte els objectius generals en la qualitat de l’educació superior.