Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

26.1.2011

Es publica el quadern de qualitat Treballar després de la universitat. La qualitat de l'ocupació de la població graduada i doctorada a Catalunya

Treballar després de la universitatAQU Catalunya ha publicat Treballar després de la universitat. La qualitat de l'ocupació de la població graduada i doctorada a Catalunya, segon número de la col·lecció "Quaderns de Qualitat", que té la voluntat de divulgar els principals treballs de l'Agència.

Aquest llibre vol oferir una visió panoràmica de quina és la situació laboral de la població graduada i doctorada de les universitats catalanes tres anys després de l'obtenció del títol a partir de les tres enquestes realitzades fins al moment per AQU Catalunya (2001, 2005 i 2008).

La publicació també recull els resultats de quatre estudis que analitzen la qualitat de la inserció de les persones titulades posant l'accent en aspectes o col·lectius concrets: el perfil de la població graduada, l'adequació de la formació al mercat de treball, les diferències de gènere i l'especificitat de les titulacions d'Humanitats.