Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.5.2019

Jornada sobre els Reptes en la formació universitària en l'àmbit de les Humanitats

2018_Jornades_Ocupa_AdmPublica_ca

El proper 19 de juny, AQU Catalunya organitza la jornada Reptes en la formació universitària en l’àmbit de les Humanitats a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre com el mercat laboral percep la formació universitària dels graduats i graduades en l'àmbit de les Humanitats, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Wim Blockmans, professor emèrit d'Història Medieval a la Universitat de Leiden, ens parlarà sobre l’impacte que tenen i com s’haurien d’enfocar els estudis de l’àmbit de les humanitats; i Anna Prades, coordinadora de l’enquesta al col·lectiu ocupador d’AQU Catalunya ens presentarà l'opinió de les empreses d’aquests àmbits a partir l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.

A continuació, es farà una taula rodona que estarà composada per diferents perfils d’experts: Marina Garcés, professora de la Universitat Oberta de Catalunya i filòsofa; Ferran Barenblit, director del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i Maria Díaz, llicenciada en Filologia Hispànica i responsable internacional de Consulting a Inbenta.

A més, cal destacar que comptarem amb la participació dels degans de les tres facultats de la Universitat de Barcelona d’aquest àmbit: les Facultats de Filosofia, de Geografia i Història i de Filologia.

Si voleu assistir a la jornada, teniu temps per a inscriure-us-hi fins al 16 de juny, a través d’aquest enllaç. A més, podreu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #OcupaHumanitats.