Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

3.10.2018

Presentació a Kazakhstan de les noves tendències en l’assegurament de la qualitat en la formació en línia

180921_EHuertas_Kazakhstan Esther Huertas, presentant la ponència a Astana, Kazakhstan.

Els dies 20 i 21 de setembre l’Agència Independent per a l’assegurament de l’educació del Kazakhstan (IQAA) va organitzar el I Fòrum Euroasiàtic dedicat a l’Assegurament de la Qualitat en l’Educació: El camí cap al futur: tendències, problemes i perspectives de l’assegurament de la qualitat de l’educació superior. Aquest Fòrum va combinar la presentació de ponències de diversos actors, com ara agències de qualitat europees, el registre Europeu d’agències de qualitat (EQAR) i representants del sistema d’educació superior del Kazakhstan, així com de països veïns. A més, es va commemorar el 10è aniversari de l’agència de qualitat del Kazakhstan.

AQU Catalunya va participar activament en aquest fòrum amb la presentació de la ponència “Quality assurance of e-learning: New challenges”

Esther Huertas, gestora de projectes de l’Agència, va presentar les noves tendències en l’assegurament de la qualitat de la formació en línia. En aquesta presentació, es van incloure els darrers resultats del Projecte TeSLA centrats en l’assegurament de la qualitat de l’avaluació en línia. Huertas lidera el paquet de treball relacionat amb l’assegurament de la qualitat del Projecte TeSLA des de que es va iniciar aquest projecte europeu.