Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.7.2009

Adjudicació dels ajuts per al seguiment experimental dels títols oficials de grau i màster

AQU Catalunya ha resolt la convocatòria d'ajuts per al finançament del seguiment experimental de la qualitat dels ensenyaments oficials de grau i màster de les uiversitats catalanes. L'ajut per ensenyament és de 1.250 euros, amb un màxim de 2.500 euros per universitat.

Aquesta acció s'emmarca en la col·laboració de l'Agència amb les universitats per facilitar l'establiment d'un marc referencial propi sobre el seguiment de la qualitat dels ensenyaments oficials.

PDF Resolució de 16 de juliol de 2009 del director d'AQU Catalunya, per la qual es resol la convocatória de la concessió d'ajuts per al finançament del seguiment experimental de la qualitat dels ensenyaments oficials de grau i máster a Catalunya.

Adjudicació dels ajuts per al finançament del seguiment experimental de la qualitat dels ensenyaments oficials de grau i màster:

Universitat Titulació de grau Titulació de màster
UB Grau en Informació i Documentació (Facultat de Biblioteconomia i Documentació) Màster en Aigua. Anàlisi interdisciplinària i gestió sostenible (Facultat de Dret)
UAB Grau en Matemàtiques (Facultat de Ciències) Màster en Gestió dels recursos humans en les organitzacions (Facultat de Psicologia)
UPC Grau en Matemàtiques (Facultat de Matemàtiques i Estadística) Màster en Optometria i Ciències de la Visió (Escola Universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa)
UPF Grau en Biologia Humana (Facultat de Ciències de la Salut) Màster en Ciències Jurídiques (Departament de Dret)
UdG Grau en Biologia (Facultat de Ciències) Màster in Business Innovation and Technology Management (Escola Politècnica Superior)
UdL Grau en Infermeria (Escola Universitària d'Infermeria) Màster en Enginyeria de programari lliure (Escola Tècnica Superior)
URV Grau en Turisme (Escola Universitària de Turisme i Oci) Màster en Synthesis and Catalysis (Facultat de Química)
UOC Grau en Dret Màster en Prevenció de Riscos Laborals
URL Grau en Infermeria (Escola Universitària d'Infermeria, Nutrició i Fisioteràpia Blanquerna) (No ha sol·licitat realitzar el seguiment de cap titulació de màster) 
UIC Grau en Medicina (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut) Màster en direcció d'empreses i sistemes de producció (Facultat de Ciències Econòmiques i Socials)
UAO-CEU Grau en Psicologia Màster en Estudis Humanístics i Socials