Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

19.11.2018

El curs de formació sobre qualitat universitària, punt de trobada dels representants dels estudiants

181117_CursQualitatEstudiants

A la imatge, els estudiants que van participar al curs de formació

AQU Catalunya, juntament amb el Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), van organitzar el passat dissabte 17 de novembre un curs per a estudiants del sistema universitari català en garantia de la qualitat.

L'objectiu principal de la formació va ser donar als representants estudiantils eines i formació per tal que puguin participar en els processos de garantia de qualitat interns i externs a les universitats del sistema universitari català.

El curs, amb una vessant teòric/pràctica, va oferir al llarg de les diverses sessions una panoràmica sobre els darrers desenvolupaments en garantia de la qualitat des de les perspectives internacional i local, així com un aprofundiment en els processos d’avaluació de titulacions. Es va comptar amb la participació, com a docents, d’estudiants que han tingut una dilatada experiència en processos d’avaluació i en càrrecs de representació a nivell internacional, i amb tècnics d’AQU Catalunya.

L’Agència treballarà per donar continuïtat a aquesta experiència, promovent noves formacions que contribueixin a reforçar les relacions i la col·laboració amb l’alumnat de les nostres universitats i a estendre la cultura de la qualitat entre aquest col·lectiu.

A continuació podeu trobar les presentacions que es van fer durant la jornada: