Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.2.2014

Reunió del Board de l'ENQA

ENQA Board

El 19 de febrer AQU Catalunya va acollir una de les sessions de treball que el Consell de Direcció de l'Associació europea d'agències de qualitat, ENQA, realitza durant l'any. L'Agència està representada al Board de l'ENQA per Josep Grifoll, vicepresident de l'Associació i director tècnic de l'Àrea d'Avaluació de la Qualitat d'AQU Catalunya.

El dia abans, es va reunir també a les dependències d'AQU Catalunya el grup de treball d'ENQA que coordina la quarta edició de l'enquesta europea sobre processos d'assegurament de la qualitat en l'ensenyament superior, Quality Procedures Project. Aquest grup que coordina AQU Catalunya està format per les direccions de les agències d'avaluació del Regne Unit, Àustria, Lituània i el Comitè d'Avaluació dels Ensenyaments d'Enginyeria a França.

L'objectiu de l'enquesta és documentar i analitzar els processos d'internacionalització de la garantia de qualitat en l'ensenyament superior, tant els que desenvolupen les agències en d'altres països, com en el seu entorn immediat; es vol obrir una reflexió sobre el possible desenvolupament d'un mercat europeu en matèria d'avaluacions i les implicacions d' importar i exportar serveis de garantia de la qualitat.