Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

11.4.2016

AQU Catalunya presenta els resultats de l’anàlisi de l’enquesta d’inserció laboral 2014

El proper dimecres 13 d'abril, a partir de les 9.30 h, el president de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, Josep Joan Moreso, acompanyat pel secretari d'Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, i el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, obriran la jornada de presentació dels resultats de l'anàlisi de l'enquesta d'inserció laboral 2014 que tindrà lloc a la Sala Multimèdia de l'Institut Químic de Sarrià (Via Augusta, 390, 08017 Barcelona).

Durant la jornada es donaran a conèixer, d'una banda, els resultats de l'anàlisi de l'enquesta d'inserció laboral als graduats en màsters i, de l'altra, els resultats dels estudis elaborats a partir de la convocatòria d'ajuts de recerca per aprofundir en el coneixement de la inserció laboral dels graduats universitaris. Aquests ajuts van ser per als grups de recerca dirigits per la Dra. Helena Troiano, del Grup de Recerca en Educació i Treball (GRET) del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la investigació sobre "L'equitat en l'accés i sortida de la formació universitària", i pel Dr. Marc Saez, del Grup de Recerca en Estadística, Econometria i Salut (GRECS) de la Universitat de Girona i CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP), amb la investigació sobre "L'efecte de la crisi en la inserció laboral dels titulats universitaris".

A partir de la presentació d'aquests treballs, l'objectiu és iniciar una reflexió sobre com la universitat pot fer front a les amenaces que envolten el mercat laboral a través d'una taula rodona moderada pel president d'AQU Catalunya en la qual participaran Miquel Puig, director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya; Antonio Serrano, director de l'Agencia de Calidad y Prospectiva Universitari de Aragón (ACPUA); Frederic Udina, director de l'Institut d'Estadística de Catalunya; Rosa Nomen, catedràtica d'Enginyeria Química de la Universitat Ramon Llull, i secretària general de l'Institut Químic de Sarrià; Pere Homs, director general del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya; i Jaume Gurt, director d'Organització i Desenvolupament de Persones de Schibsted Spain.