Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

1.9.2009

Maria Lluïsa Hernanz és renovada com a presidenta de la CLiC

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa ha nomenat de nou, en data de 29 de juny de 2009, a la Dra. Maria Lluïsa Hernanz Carbó com a presidenta de la Comissió de Professorat Lector i Professorat Col·laborador (CLiC) de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Hernanz és doctora i catedràtica de filologia espanyola de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser elegida el 2005 entre persones de reconegut prestigi acadèmic per un període de quatre anys. Enguany, el seu mandat ha estat renovat per la conselleria.

El seu currículum destaca per la seva formació en filologia romànica i també per l'àmplia participació en projectes d'investigació centrats en l'àmbit de la llengua. A més del català i del castellà, protagonitzen la seva recerca molts estudis a l'entorn dels trets comuns entre les llengües romàniques i alguns altres sobre l'aprenentatge dels idiomes. Respecte les publicacions, destaquen una dotzena de llibres editats durant els últims quinze anys, a les quals s'han d'afegir molts més articles apareguts en publicacions periòdiques.

La CLiC té atribucions en l'emissió d'informes per a la contractació de professorat lector i professorat col·laborador per part de les universitats catalanes i l'establiment dels criteris generals d'avaluació per a l'emissió d'aquests informes.