Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

17.11.2014

Accés a les bases de dades d'inserció laboral

AQU Catalunya posa a disposició de la comunitat acadèmica i investigadora de les universitats catalanes les bases de dades dels estudis d'inserció laboral duts a terme fins al moment (2001, 2005, 2008, 2011 i 2014) amb la intenció de fomentar l'ús de la informació sobre inserció laboral de les persones amb educació superior.

Amb més de 55.000 registres, Catalunya disposa d'una de les bases de dades més completa i representativa d'Europa sobre la transició al mercat laboral de la seva població graduada universitària. Després de cinc enquestes d'inserció laboral i més d'una desena d'investigacions dutes a terme per diferents grups de les universitats catalanes, el cos del coneixement generat comença a ser considerable.

Amb aquest procés es pretén, d'una banda, dinamitzar la recerca entre els diferents grups o persones involucrades, mitjançant l'organització de reunions, trobades, seminaris metodològics o presentació de resultats i, de l'altra, donar visibilitat a una sèrie de treballs que, dins dels programes formatius de grau o màster, fan ús de les bases de dades d'inserció laboral.

La informació i documentació per poder accedir a les bases de dades la trobareu al següent enllaç: http://www.aqu.cat/estudis/projectes_recerca.html