Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.2.2014

Formació d'experts en acreditació de manuals d'avaluació docent

Guia per a l'acreditació del procés d'avaluació docent contingut en els manuals d'avaluació docent. Fase d'avaluació externa

AQU Catalunya ha organitzat una sessió de formació per a les 12 persones (acadèmics, responsables d'unitats tècniques i estudiants de les universitats catalanes) que han estat nomenades per formar part dels tres comitès d'avaluació externa de la renovació de l'acreditació dels manuals d'avaluació docent de les universitats públiques catalanes. La reunió ha comptat també amb l'assistència dels membres de la Comissió específica per a la Valoració dels Mèrits i Activitats Individuals (CEMAI).

Durant la sessió, que ha tingut lloc el 12 de febrer, el president de la CEMAI, Antoni Blanc, ha exposat als assistents els reptes de l'avaluació docent del professorat, i s'han presentat les eines i el procediment per dur a terme la renovació de l'acreditació dels manuals d'avaluació docent.

Els comitès faran una visita in situ a les universitats per verificar el funcionament del manual, d'acord amb el que estableix la Guia per a l'acreditació del procés d'avaluació docent contingut en els manuals d'avaluació docent. Fase d'avaluació externa (2a edició, 2014). Es preveu que el procés de renovació de l'acreditació finalitzi el proper mes de juny.

Per a l'avaluació de l'activitat docent del professorat, les universitats públiques catalanes apliquen el model que recullen els seus Manuals d'avaluació docent, acreditats per AQU Catalunya.