Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.7.2016

AQU Catalunya acull una reunió del projecte EQTEL

160722_eqtel

AQU Catalunya ha acollit, en el marc del projecte TEMPUS – EQTeL: Enhancing Quality of Technology-Enhanced Learning at Jordanian Universities, una reunió amb una delegació de representants de les Institucions de Jordània que participen al projecte i de la Universitat Oberta de Catalunya.

La reunió, celebrada els dies 18 i 19 de juliol, ha estat dedicada a debatre sobre el desenvolupament del projecte i el rol de l'International Advisory Committee. També s'han ofert sessions de formació en assegurament de la qualitat en l'ensenyament superior dirigides a la delegació jordana.

El projecte té com a objectiu desenvolupar indicadors clau de rendiment dels models de Technology Enhanced Learning (TeL, models d'aprenentatge que utilitzen les noves tecnologies com a oportunitat de millora) a Jordània, perquè siguin aplicables a nivell internacional i, d'acord amb el Procés de Bolonya, a la Unió Europea. Així, un dels reptes principals d'aquest projecte és millorar la qualitat dels estudis que es desenvolupen amb un suport intensiu de la tecnologia, ja siguin en modalitat mixta (blended), o completament en línia, dins d'un sistema que portaria beneficis importants a tots els futurs estudiants de la regió de l'Orient Mitjà, mitjançant els esforços conjunts de les universitats i institucions jordanes amb l'ajuda significativa de socis de la Unió Europea.