Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.3.2013

Llançament del projecte internacional ISLAH

El 13 de març va tenir lloc a Venècia la reunió de llançament del projecte europeu ISLAH, Instruments at Support of Labor Market and Higher Education. Està liderat pel consorci italià AlmaLaurea i hi participen set universitats marroquines i quatre de tunisianes.

L'objectiu del projecte ISLAH és la creació d'observatoris d'inserció laboral en les onze universitats que hi participen, per facilitar l'intercanvi d'informació entre el sistema d'educació superior i les necessitats del mercat laboral. Els observatoris compartiran un portal conjunt amb els currículums dels graduats. Les dades de contacte d'aquest portal permetran elaborar estudis de satisfacció dels graduats i també enquestes d'inserció laboral. La durada prevista del projecte és de tres anys (2013-2015).

A més d'AQU Catalunya, són membres europeus del consorci responsable del desenvolupament de l'ISLAH el Centre d'études et de recherches sur les qualifications (CEREQ), l'Aix-Marseille université  i l'EuroMed Permanent University Forum (EPUF) de la URV.

El paper d'AQU Catalunya en el projecte és fomentar la utilitat dels indicadors que s'estableixin als observatoris d'inserció laboral i impulsar l'elaboració d'un model europeu d'enquesta d'inserció laboral.