Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.5.2018

Taller d'avaluació de qualitat de programes universitaris a distància a Mèxic

180522_TeSLAMexic

Carme Edo, durant la presentació del projecte TeSLA

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i AQU Catalunya han fet una presentació sobre l’avaluació de la qualitat de programes d'educació superior en línia en el marc del Seminari de Qualitat en Educació Superior Oberta i a Distància de Mèxic (ESAD MX). Les jornades s’han celebrat els dies 21 i 22 de maig a Ciutat de Mèxic i han comptat amb la participació de responsables d'avaluació i acreditació de programes universitaris en la modalitat semipresencial i a distància de diferents organismes i institucions nacionals.

L'objectiu del taller ha estat definir i desenvolupar un marc general de referències i tendències sobre els criteris d'assegurament de qualitat en els programes universitaris a Mèxic que contempli l'educació mixta i a distància.

Carme Edo, tècnica de projectes, hi ha participat en representació d’AQU Catalunya. Edo ha exposat el marc i els criteris que aplica l’Agència en l’avaluació d’aquesta modalitat de programes i ha presentat els avenços del projecte TeSLA (Adaptive Trust-based e-assessment System for Learning) en la definició d’estàndards i elements rellevants de l’avaluació externa de l’avaluació en línia o e-assessment.

Els organitzadors del taller han estat: