Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.1.2016

Reunió del projecte IMPALA a la seu d'AQU Catalunya

160127_impala

Les organitzacions membres del projecte IMPALA (adreçat a mesurar l'impacte dels processos d'assegurament de la qualitat en l'ensenyament superior) s'han reunit a Barcelona per analitzar els resultats obtinguts a Alemanya, Catalunya, Finlàndia i Romania. AQU Catalunya participa al projecte com a soci del consorci des de l'any 2013.

L'instrument principal del projecte és un qüestionari que s'ha administrat abans del procés d'avaluació externa, durant la visita externa i, com a mínim, sis mesos després de la visita. D'aquesta manera, es pretén capturar l'impacte de les diferents fases del procés d'avaluació (autoinforme, visita i informe extern) en la Qualitat dels programes de formació.

Representants d'AQU Catalunya i de la UAB, juntament amb els altres components d'aquest projecte, han debatut sobre la fiabilitat dels estudis, la consistència de les mostres i els primers resultats derivats de l'observació de percepcions, de professors i estudiants, a l'inici de les avaluacions externes i durant els processos d'avaluació. Aquestes dades quedaran contextualitzades adequadament quan s'obtinguin les percepcions al final dels processos esmentats. Serà aleshores quan el quadre de dades quedarà completat i es podran generar conclusions consistents sobre processos i impacte.