Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

13.6.2014

Fòrum 2014 de la INQAAHE

140613_INQQAHE Reunió del Consell de direcció de la INQAAHE

AQU Catalunya ha participat al Fòrum biennal de la International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE) que ha tingut lloc del 26 al 28 de maig a Tallinn, Estònia. Sota el títol "Col·laboracions en l'assegurament de la qualitat de l'educació superior", s'han tractat els temes següents:

  • Com els processos de garantia de qualitat poden beneficiar-se de la participació de diferents grups d'interès, com ocupadors i estudiants.
  • Per què és important incloure diferents grups amb perspectives diferents i com pot articular-se aquesta participació.
  • Què vol dir internacionalització o globalització en l'assegurament de la qualitat.
  • Com han d'evolucionar els processos de garantia de qualitat amb l'ús creixent de MOOC (cursos en línia massius i oberts) i RPL (reconeixement de l'aprenentatge previ).

Totes les presentacions del Fòrum 2014 de la INQAAHE estan disponibles a http://archimedes.ee/inqaahe/program/presentations/

El Fòrum 2014 ha estat el primer que s'ha celebrat sota el Secretariat d'AQU Catalunya, que ha participat activament en l'organització de l'esdeveniment. El director de l'Agència, Martí Casadesús, ha assistit com a secretari de la INQAAHE a les reunions del Consell de direcció i de l'Assemblea general de l'organització que han tingut lloc en el marc del Fòrum.