Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

9.4.2019

Jornada sobre els reptes en la formació universitària en Economia i Empresa

2018_Jornades_Ocupa_AdmPublica_ca

El proper 17 de maig, AQU Catalunya organitza la jornada Reptes en la formació universitària en Economia i Empresa a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Es tracta d’una de les jornades sectorials organitzades en el marc del projecte Ocupadors.

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre com el mercat laboral percep la formació universitària dels graduats i graduades en Economia i Empresa, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius.

També vol ser un espai de reflexió i diàleg entre els diferents agents que tenen responsabilitat en la formació dels professionals de l'Economia i l'Empresa i ha de servir com a punt de partida per a la proposta de millores en la seva formació.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Wendy Carlin, professora d’Economia al University College London i investigadora al Centre for Economic Policy Research (CEPR), ens parlarà sobre com afrontar els reptes de futur en l’educació en els àmbits de l’economia i l’administració d’empreses; i Anna Prades, coordinadora de l’enquesta al col·lectiu ocupador d’AQU Catalunya ens presentarà l'opinió de les empreses dels subàmbits de l’Economia i l’Empresa a partir l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.

A continuació, es farà una taula rodona que estarà composada per diferents perfils d’experts: un acadèmic; dues persones de l’àmbit empresarial -una del sector de la consultoria, i una altra del sector de les finances-, i també un estudiant.

Si voleu assistir a la jornada, teniu temps per a inscriure-us-hi fins al 14 de maig, a través d’aquest enllaç. A més, podreu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #OcupaEcoEmpresa.