Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.4.2016

Reunió del Comitè d'Estudiants d'AQU Catalunya

El 14 d'abril s'ha reunit el Comitè d'Estudiants d'AQU Catalunya, nom amb el qual es denomina l'antiga Comissió d'Estudiants després de l'aprovació de la Llei 15/2015, del 21 de juliol, de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

A la reunió de l'òrgan assessor, format exclusivament per estudiants universitaris, s'ha presentat el nou Portal EUC de titulacions universitàries i resultats de l'acreditació per tal de rebre les aportacions i propostes de millora del col·lectiu d'estudiants abans de la seva publicació i difusió.

També s'ha informat sobre el projecte de recollida de la satisfacció dels estudiants de màster amb la formació rebuda, i s'han debatut i valorat propostes sobre com millorar la qualitat de la informació proporcionada pels estudiants durant els processos d'acreditació.

Finalment, s'han valorat els resultats del Curs de qualitat universitària per a estudiants realitzat conjuntament amb el CEUCAT i la Universitat de Barcelona el passat mes de novembre, i s'ha refermat la voluntat de dur a terme la tercera edició del curs al 2016.