Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

7.6.2017

La formació del personal docent: des de l'accés a la universitat fins a l'exercici professional

La formació del personal docent: des de l'accés a la universitat a l'exercici professionalEl proper 27 de juny AQU Catalunya organitza la jornada "La formació del personal docent: des de l'accés a la universitat fins a l'exercici professional" al Palau Macaya de Barcelona.

La jornada s'emmarca en la missió que l'Agència té en relació amb la millora de la formació universitària. Des de la perspectiva dels marcs d'acreditació internacional, està establert que la qualitat de la formació no només es tingui en compte en la formació que es duu a terme durant l'estada a la universitat, sinó també en l'accés a la universitat, i en els processos de transició al mercat professional o d'inducció a la carrera professional, incorporant també els mecanismes de formació continuada o lifelong learning.

AQU Catalunya ha recollit al llarg dels darrers anys gran quantitat d'informació mitjançant la identificació dels punts febles, les fortaleses i les bones pràctiques que es realitzen i les ha posat a disposició del sistema universitari català. L'objectiu ha estat la millorar la qualitat de les titulacions i, consegüentment, de la formació de professionals que estan molt més ben preparats per a desenvolupar funcions universitàries dins la societat.

A través d'aquesta jornada, l'Agència vol aportar els elements que s'han diagnosticat en el marc de l'Educació i dels referents internacionals, i propiciar així la reflexió i la proposta d'accions que es puguin implementar per millorar la formació del personal docent.

Per tal d'assolir els objectius proposats, el programa s'ha estructurat en tres blocs:

  1. L'accés als estudis universitaris docents
  2. La qualitat de la formació durant els estudis universitaris docents
  3. L'accés a la professió docent

Us hi podeu inscriure fins el 23 de juny a través d'aquest enllaç.