Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

31.10.2019

Més de 1.000 acadèmics ja han utilitzat el PRC per a l’avaluació dels sexennis

AQU Catalunya i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) van iniciar, l’any 2016, una col·laboració per facilitar la càrrega automàtica als formularis d’avaluació d’AQU Catalunya de les dades acadèmiques disponibles al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC), mitjançant el codi ORCID del professorat.

Agilitzar i simplificar el procés de presentació de les sol·licituds d’avaluació del professorat universitari és l’objectiu que hi ha al darrere d’aquesta col·laboració.

Des d’aleshores, més de 1.000 professors i professores del sistema universitari català, principalment de les universitats públiques de Catalunya, han utilitzat el Portal de la Recerca a Catalunya.

Des de l’Agència es valora molt positivament la col·laboració amb el CSUC, ja que és un instrument que permet al professorat sol·licitant de les avaluacions reaprofitar les dades de recerca presents al Portal i, d’aquesta manera, escurçar de manera significativa el temps per a tramitar la sol·licitud. Es preveu estendre aquesta aplicació a la resta de tràmits d’acreditació de persones d’AQU Catalunya.

Per aquest motiu, es remarca que cal mantenir les accions d’informació sobre el Portal de la Recerca de Catalunya tant a les universitats com al professorat.

Cliqueu aquí per obtenir més informació sobre el Portal.