Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

16.11.2009

Últimes places per inscriure's al Taller L'Avaluació de la Recerca en Humanitats i Ciències Socials

AQU Catalunya obre un nou període d'inscripció per alguns dels grups de discussió que s'han organitzat en el marc del Taller sobre L'Avaluació de la Recerca en Humanitats i Ciències Socials, que tindrà lloc el 28 i 29 de gener de 2010 a la Universitat de Barcelona.

Després de l'èxit de la primera convocatòria d'inscripció a aquest Taller, s'obre un nou període d'inscripció amb l'objectiu de completar el nombre de participants en els grups de treball següents:

  • G5: Psicologia
  • G6: Dret 
  • G7: Bibliografia, Documentació i Comunicació

Per inscriure-s'hi cal omplir aquest formulari enviar-lo a l'adreça de correu electrònic: comunicacio@aqucatalunya.org. Les sol·licituds d'inscripció, que seran ateses per estricte ordre d'arribada fins cobrir les vacants, no seran validades fins que els sol·licitants no rebin un correu electrònic d'AQU Catalunya que els confirmi la seva inscripció.

Recordem que els inscrits tenen la possibilitat de col·laborar amb els continguts del Taller aportant les seves contribucions en forma de document de text que no superi les dues pàgines d'extensió.