Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

14.7.2008

AQU Catalunya fa una nova crida d'avaluadors a les universitats catalanes

A causa dels recents canvis en els plans d'estudi oficials per l'adaptació a l'espai europeu d'educació superior i del procés de garantia de la qualitat que això implica, AQU Catalunya ha decidit fer una nova crida d'avaluadors externs a les universitats catalanes. Amb aquesta mesura l'Agència també busca ampliar i actualitzar la seva base de dades dels professors que han col·laborat activament en els programes d'avaluació que s'han fet des de 1997.

Un altre dels objectius de l'agència catalana és el de proporcionar professorat de les universitats catalanes que pugui actuar com a avaluador en d'altres sistemes universitaris de l'Estat a través de la REACU (Red Española de Agencias de Calidad Universitaria).

Els professors que estiguin interessats en formar part de projectes d'avaluació d'AQU poden fer arribar les seves candidatures a través del web de l'agència. Cal emplenar el model de currículum normalitzat, acceptar-ne les condicions i enviar-lo a l'adreça de correu electrònic infor@aqucatalunya.org.

IconaWORD Model de currículum normalitzat