Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.12.2018

Jornada sobre els reptes en la formació universitària en l'àmbit de la comunicació

Jornades_2018_ocupa_Comunicació_ca

El proper 30 de gener de 2019 AQU Catalunya organitza la jornada “Reptes en la formació universitària en l'àmbit de la comunicació” a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull.

Aquesta jornada vol ser un espai de reflexió i diàleg entre els diferents agents que tenen responsabilitat en la formació dels professionals de l’àmbit de la comunicació i ha de servir com a punt de partida per a la proposta de millores en la seva formació. La jornada tindrà els apartats següents:

 

  • Un acadèmic expert de l’àmbit de la comunicació farà una presentació sobre la prospectiva d'aquest l’àmbit.
  • Tot seguit, es presentaran els resultats de l’enquesta als ocupadors de l’àmbit de la comunicació. Es mostraran resultats sobre les dificultats de contractació, les competències transversals i específiques a millorar en la formació superior, la col·laboració de les empreses amb les universitats, la prospectiva del sector, etc.
  • Després, es farà una taula rodona que des de diferents perspectives permeti reflexionar i aportar millores que es podrien plantejar d’introduir en la formació dels futurs professionals de la comunicació.
  • Per últim, un grup d’estudiants de l’àmbit de la comunicació presentarà les conclusions de la jornada.

 

Us hi podeu inscriure a través d'aquest enllaç i seguir-nos a twitter a @aqucatalunya amb l'etiqueta #OcupaComunicació