Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.7.2015

Jornades sobre l'acreditació dels títols com a eina per a la internacionalització

Els propers dies 9 i 10 de setembre tindran lloc a Santander les jornades La acreditación de los títulos como herramienta para la internacionalización, organitzades per la Universidad Internacional Menéndez Pelayo amb la col·laboració d'ANECA i AQU Catalunya.

L'objectiu de la trobada serà desgranar quines són les oportunitats i implicacions del procés d'acreditació de títols universitaris des del punt de vista de la internacionalització. S'iniciarà amb el posicionament d'experts internacionals pel que fa a la rellevància de l'acreditació a nivell mundial i, a continuació, els experts europeus debatran sobre les tendències d'internacionalització de l'acreditació en l'Espai europeu d'educació superior. Dins aquest marc, el debat se centrarà en les oportunitats i les implicacions en l'Estat a partir de l'opinió dels diferents representants d'ANECA i AQU Catalunya, així com de responsables de les polítiques universitàries.

Aquestes jornades, que es duran a terme al Palacio de la Magdalena de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo, van dirigides, principalment, a vicerectors de Qualitat i Internacionalització, responsables de títols, unitats tècniques de qualitat d'universitats, i tots aquells implicats i preocupats per la millora de la qualitat i la internacionalització dels títols universitaris.

Per conèixer-ne el programa i el procediment per realitzar la sol·licitud de matrícula online, ho podeu fer a través del següent enllaç