Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

30.9.2009

AQU Catalunya cofinançarà les estades del personal de les unitats de qualitat de les universitats catalanes en centres de fora de Catalunya

En el marc del Programa Suport a l'Establiment de Sistemes Interns de Qualitat a les Universitats Catalanes (SUPORT-ESIQ), AQU Catalunya inicia una via de col·laboració amb les universitats del sistema universitari català. En primer lloc, té l'objectiu d'enfortir les estructures de garantia interna de la qualitat de les universitats catalanes. En segon lloc, també vol ajudar a preparar els processos d'avaluació interna, seguiment i acreditació dels programes formatius.

La col·laboració en el marc del Programa SUPORT-ESIQ està dirigida al personal de les unitats tècniques de qualitat de les universitats catalanes implicat en el sistema de garantia interna de la qualitat de la seva institució. Aquesta col·laboració es materialitzarà en el cofinançament d'una estada per a aquest personal tècnic esmentat en una universitat de fora de Catalunya que tingui una experiència contrastada en sistemes de garantia interna de la qualitat i que haurà de tenir una durada mínima de dos dies.

La col·laboració econòmica d'AQU Catalunya serà d'un màxim de 2.000 euros a percebre per part de cada universitat. Les característiques específiques d'aquest programa es concretaran amb cada universitat mitjançant el conveni de col·laboració específic que signin les dues parts.