Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.2.2004

El 60% dels sol·licitants d'informe per a professorat lector i el 75% dels sol·licitants de professorat col·laborador de la segona convocatòria han estat informats favorablement

Durant la segona convocatòria del 2003 corresponent a l'emissió d'informes previs a la contractació de professorat lector i professor col·laborador, AQU Catalunya va rebre 526 sol·licituds, 275 corresponents a professorat col·laborador i 251 a professorat lector. Aproximadament 1 de cada 5 sol·licitants va demanar l'emissió dels dos informes.

El percentatge de persones informades favorablement per a professorat lector ha estat idèntic en ambdues convocatòries (60%). En canvi, el percentatge d'informats favorablement per a professorat col·laborador ha estat sensiblement superior en la segona convocatòria (75% de mitjana).

Pel que fa al lector les taxes d'èxit per àmbits de coneixement varien entre el 41% de Ciències Socials i el 78% de Ciències. Els percentatges a professorat col·laborador entre el 61% de Ciències Socials i el 100% de Ciències Mèdiques i de la Salut.

En el conjunt de les dues convocatòries el 60% dels sol·licitants d'informe de lector (517 persones) i el 58% dels sol·licitants d'informe de col·laborador (817 persones) han rebut l'informe favorable.