Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.3.2004

AQU Catalunya obre la primera convocatòria del 2004 per a la sol·licitud telemàtica d'informes per a professorat lector i col·laborador a través del portal de l'AOC

D'acord amb la resolució UNI/3768/2003 (DOGC, 12.12.2003), AQU Catalunya obre el període de sol·licituds d'emissió d'informes previs a la contractació de professorat lector i professorat col·laborador de les universitats publiques catalanes. Es podran presentar les sol·licituds entre el 15 i el 31 de març de 2004.

Les sol·licituds es podran presentar de forma presencial telemàtica a través del portal de l'Administració Oberta de Catalunya. Per iniciar els tràmits és necessari estar registrat prèviament al portal. Això permetrà fer la sol·licitud, annexar la documentació, canviar les dades, realitzar el pagament de les taxes, fer consultes, conèixer l'estat i la resolució de la sol·licitud.

AQU Catalunya recomana als interessats/des a presentar una sol·licitud d'avaluació en línia registrar-se el més aviat possible a l'adreça http://www.cat365.net o bé al telèfon 902 012 345. Els residents a l'estranger poden registrar-se al telèfon +34 934 675 888. Podeu trobar més informació sobre el registre i la presentació de sol·licituds telemàtiques a l'apartat de preguntes freqüents de la secció d'avaluació del professorat. També al portal de l'AOC es pot trobar informació de com donar-se d'alta en el servei consultant l'apartat d'ajuda de la pàgina principal.