Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

19.3.2004

AQU Catalunya participa en la 15a edició del Saló de l'Ensenyament

Un dels principals objectius d'AQU Catalunya dins el sistema universitari català és impulsar la qualitat de les titulacions de les universitats catalanes a través d'avaluacions, els resultats de les quals es recullen i publiquen en informes anuals. La presència d'AQU Catalunya al Saló de l'Ensenyament respon a la voluntat d'encoratjar els estudiants de secundària a consultar aquests informes per tal que també tinguin en compte la qualitat dels ensenyaments i dels centres quan arriba el moment de decidir-se per una carrera universitària o una altra.

AQU Catalunya també vol fer arribar als visitants del Saló de l'Ensenyament les principals conclusions del llibre Educació superior i treball a Catalunya, que defensen que la universitat és, entre altres coses, una inversió de futur.

L'estand 303 del Palau 6 acollirà l'oferta del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, dins la qual podrà trobar-se tota la informació referent a AQU Catalunya, que aportarà 10.000 fullets.