Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.7.2004

AQU Catalunya presenta el projecte DISSENY a l'11 conferència Internacional d'Ottawa sobre Educació Mèdica

AQU Catalunya ha presentat el projecte DISSENY a l'11 Conferència Internacional d'Ottawa sobre Educació Mèdica que s'ha celebrat a Barcelona del 4 al 8 de juliol.

En el marc del panell paral·lel titulat "L'acord de Bolonya: la convergència europea" la directora d'AQU Catalunya, Gemma Rauret, ha parlat sobre l'assegurament de la qualitat en l'adaptació a l'Espai europeu d'ensenyament superior. Concretament, de com el programa DISSENY d'AQU Catalunya treballa per tal que les titulacions abordin el disseny de nous plans d'estudis d'acord amb l'esperit de l'EEES, prioritzant el treball transversal de les titulacions. La primera titulació que s'ha incorporat a aquest programa és la de Medicina, amb el consens tant de l'àmbit universitari com sanitari. Cal destacar la importància de la implicació de totes les facultats de Medicina de Catalunya en el projecte, així com en la propera publicació del document "Competències professionals bàsiques comunes dels llicenciats en Medicina formats a les universitats de Catalunya".

La Conferència Internacional d'Ottawa va començar l'any 1985, quan van tenir lloc al Canadà una sèrie de conferències internacionals adreçades a aplegar regularment (cada dos anys) els professionals d'arreu del món que, des de diferents entorns laborals, treballen en l'àmbit de l'educació en ciències de la salut, especialment en l'àrea mèdica.