Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

9.7.2004

Una experiència d'innovació docent en l'àrea de Sociologia de la Universitat de Barcelona, reconeguda amb el 1er Premi AQU Catalunya al III Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació

Gemma Vilà, Lidia Daza i Montse Simó han rebut el 1er Premi AQU Catalunya a la millor comunicació en format pòster presentat al III Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), celebrat del 30 de juny al 2 de juliol a la Universitat de Girona. Aquest premi està dotat amb 600 euros.

L'objectiu d'aquest premi és donar valor afegit a la participació dels professors en el Congrés en l'apartat de comunicació en format pòster. AQU Catalunya ha reconegut tres treballs més, com a finalistes al premi, en aquest cas dotats de 260 euros.

Els assistents al Congrés, mitjançant el seu vot, van escollir les 4 millors comunicacions en format pòster i d'aquestes el comitè científic en va determinar en primer premi. El treball quanyador pretén divulgar l'experiència de l'aplicació de dos recursos orientats a la innovació docent i tecnològica que s'estan implantant en l'ensenyament universitari, com són el cd-rom i el dossier electrònic. Aquest nou model de comunicació sorgeix fruit de dos projectes d'innovació, de la millora de la qualitat docent a la Universitat de Barcelona i del treball conjunt entre professorat dels departaments de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions i de Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials.

04-07-09_PremiCIDUI

Les guanyadores del 1r Premi AQU Catalunya a la millor comunicació en
format pòster amb el seu treball.