Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

15.7.2004

AQU Catalunya participa en diferents trobades sobre professorat universitari

Donant compliment a una de les seves línies de treball, l'intercanvi d'experiències amb les universitats, durant aquest mes de juliol AQU Catalunya ha participat en diferents programes relacionats amb el paper del professorat universitari a partir de les tendències de canvi que configuren la nova realitat de la universitat.

Així, la directora d'AQU Catalunya, Gemma Rauret, ha col·laborat en el curs de postgrau en Política Acadèmica Universitària de la UB, dirigit professorat universitari implicat en tasques de gestió i política universitària, plantejat per avançar en la reflexió i l'operativitat d'alguns elements fonamentals per al bon funcionament d'una universitat moderna.

En aquesta mateixa línia d'intercanvi d'experiències, la Dra. Gemma Rauret ha participat en les jornades sobre professorat i convergència europea que han tingut lloc a l'Escorial els dies 12 i 13 de juliol en el marc dels cursos d'estiu de la Universidad Complutense de Madrid, amb la conferència "Habilitació i acreditació a la LOU, la seva relació amb l'Espai europeu d'ensenyament superior".