Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.7.2004

AQU Catalunya fa seguiment i metaavaluació dels projectes d'avaluació de la qualitat amb les Unitats Tècniques de Qualitat de les universitats catalanes

Representants de les Unitats Tècniques (UT) de les universitats catalanes i d'AQU Catalunya s'han reunit per tal de fer metaavaluació dels projectes d'avaluació de la inserció laboral dels graduats universitaris i el seguiment de les avaluacions de titulacions del projecte ProQu.

AQU Catalunya també ha presentat a les Unitats Tècniques les principals línies de treball de l'Agència per al 2005. En aquest àmbit també s'ha tractat el rol que hauran de jugar les UT en cadascun dels projectes a desenvolupar, especialment en les proves pilot d'adaptació a l'EEES, on s'ha destacat l'experiència adquirida en els processos d'avaluació de titulacions per part de les Unitats Tècniques a l'hora d'establir els futurs criteris d'acreditació.

La propera reunió se celebrarà a l'octubre amb un punt de l'ordre del dia destacat: la metaavaluació del procés d'avaluació docent del professorat de les universitats a partir dels manuals d'avaluació docent certificats per AQU Catalunya.

04-07-21_UnitatsTecniques

Representants d'AQU Catalunya i responsables de les Unitats Tècniques de Qualitat de les universitats catalanes en els instants previs a la reunió.