Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

15.10.2004

AQU Catalunya present al VI Fòrum d'Almagro sobre qualitat a la universitat

AQU Catalunya ha participat en el VI Fòrum d'Almagro, que va tenir lloc els dies 7 i 8 d'octubre. En aquesta edició del Fòrum, que organitzen la Universitat de Castella-La Manxa i l'ANECA (abans Consejo de Universidades), es van tractar els següents punts:

      • Presentar la proposta dels programes d'Avaluació Institucional i de Certificació de l'ANECA per al curs 2004-2005 i següents, debatre sobre els mateixos i proposar les millores oportunes.
      • Reflexionar sobre la capacitació, formació i actuació dels experts que formen part dels comitès d'avaluació i auditoria externs.
      • Plantejar, debatre i reflexionar sobre la formació, actuacions, competències i habilitats del personal de les universitats en el context europeu.

El Fòrum d'Almagro sobre Qualitat a la Universitat està concebut, des del seu inici el 1997, com a lloc de trobada i reflexió d'experts de totes les universitas espanyoles per a la millora de la qualitat de la universitat. Els documents de treball, així com totes les intervencions i conclusions del Fòrum, seran, com cada any, publicats.