Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.10.2004

AQU Catalunya es reuneix a París amb les agències que participen en el Transnational European Evaluation Project II

El passat 14 d'octubre va tenir lloc a París la reunió del Management Group del projecte d'avaluació transnacional TEEP II, orientat a l'avaluació de màsters conjunts entre institucions europees d'ensenyament superior. Finalment, AQU Catalunya participa en aquest projecte treballant amb el Comité National d'Evaluation de França.

Els temes que es van tractar en aquesta primera reunió del Management Group van ser els criteris de selecció per escollir els 3 màsters conjunts que hi participaran, dels 19 que actualment formen part del programa Erasmus Mundus, i la metodologia d'avaluació.

La metodologia d'avaluació tindrà en compte tres grans àmbits: el context en el qual es desenvolupa el programa del màster conjunt, el programa màster en sí i l'assegurament de la qualitat d'aquest programa, tot això vist des d'una doble vessant: la de les institucions responsables dels programes en cada universitat i la de la institució coordinadora del programa.

Pel que fa a la composició dels comitès d'avaluació externa, destacar que hi ha la voluntat d'incorporar representants dels estudiants, a banda dels acadèmics i experts en l'assegurament de la qualitat que en formen part habitualment.