Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

10.11.2004

L'adaptació a l'Espai europeu d'educació superior, a debat al Taller de Lleida

L'11 i 12 de novembre tindrà lloc a Lleida la sisena edició dels tallers de reflexió i debat d'AQU Catalunya que, organitzat conjuntament amb la Universitat de Lleida, se centrarà en un tema d'especial actualitat: l'adaptació de les titulacions a l'Espai europeu d'educació superior (EEES).

Durant dos dies, els 120 participants del taller (principalment responsables del DURSI i de les universitats catalanes que participen en el Pla pilot d'adaptació de titulacions a l'EEES, responsables de les titulacions que participen en el pla i responsables tècnics de la gestió del pla de cada universitat i d'AQU Catalunya) debatran sobre els aspectes clau que hauran de tenir en compte les titulacions catalanes que participen en el Pla pilot d'adaptació de les titulacions a l'EEES promogut pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

El taller de Lleida s'ha dividit per continguts en tres grans blocs: DISSENY, SEGUIMENT i ACREDITACIONS. Entre els ponents destaquen els experts internacionals Terry Mitchell (Dortmund University, Alemanya) i Ton I. Vroeijenstijn (Quality Assurance Expert), el Dr. Josep M. Masjuan (UAB) i el director de l'ANECA, el Dr. Francisco Marcellán, que parlarà sobre l'acreditació en el marc de la LOU i la directora d'AQU Catalunya, la Dra. Gemma Rauret que contextualitzarà el sistema d'acreditació d'AQU Catalunya en el marc del projecte pilot.