Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

25.1.2005

AQU Catalunya consulta a professorat, ocupadors i graduats sobre el perfil del graduat en Enginyeria Química

El grup de treball d'Enginyeria Química d'AQU Catalunya, en el marc del programa DISSENY, ha començat el procés de consulta a 300 persones, entre professorat, ocupadors i graduats, sobre el perfil que hauria de tenir el graduat en Enginyeria Química, tant l'enginyer tècnic en química industrial com l'enginyer químic.

La titulació d'Enginyeria Química forma part del programa DISSENY d'AQU Catalunya, que té per objectiu desenvolupar metodologies i procediments d'elaboració de plans d'estudis de titulacions de graduat de forma sistemàtica, basant-se en les necessitats de la demanda més que en la capacitat d'oferta del sistema.

Així, 10 mesos després de la primera definició del perfil dels graduats en Enginyeria Química i Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat en Química Industrial  —tenint en compte dos documents de referència internacional: els criteris de l'ABET i el Frontiers in Chemical Education, també de procedència nord-americana, però sense perdre de vista el context economicsocial de les facultats catalanes— s'ha iniciat aquest procés de consulta. Les valoracions resultants es tindran en compte de cara a possibles futures modificacions d'aquest perfil.

05.01.25_perfilEQ

Fragment del qüestionari que s'envia a professorat, ocupadors i graduats.