Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

23.2.2005

El grup de treball del TEEP II selecciona els experts que conformaran els Comitès d'Avaluació Externa

El passat 17 de febrer va tenir lloc a La Haia una nova reunió del grup de treball del Transnational European Evaluation Project II, orientat a l'avaluació de 3 programes conjunts de Màster Erasmus Mundus:

  • EURO-AQUE (impartit a la UPC)
  • CoMundus, European Master of arts in Media, Communication and Cultural Studies
  • European Master in Law and Economics

En aquesta trobada es van seleccionar els experts i estudiants que conformaran els Comitès d'Avaluació Externa. La reunió va comptar amb la participació de les sis agències de qualitat que duen a terme el projecte --HSV (National Agency for Higher Education, Suècia), NVAO (Netherlands-Flemish Accreditation Organization, Països Baixos), QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education, Regne Unit), Hungarian Accreditation Committee, CNE (Comité National d'Evaluation, França) i AQU Catalunya-- a més d'un representant de l'ENIC-NARIC (organització europea per al reconeixement de títols) com a observador.

El grup de treball del TEEP II també va preparar la conferència de llançament del projecte transnacional, que tindrà lloc a mitjan de març. En aquesta conferència/taller hi participaran tant els Comitès d'Avaluació Externa com ens responsables dels consorcis que imparteixen els Erasmus Mundus que seran avaluats.

05.02.23_TEEPII
El grup de treball del TEEP II ha seleccionat els experts i els estudiants
que formaran part dels Comitès d'Avaluació Externa