Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

  • Inici
  • AQU
  • Actualitat
  • Notícies
  • AQU Catalunya obre una convocatòria extraordinària d'emissió d'informes previs a la contractació de professorat lector i col·laborador

13.4.2005

AQU Catalunya obre una convocatòria extraordinària d'emissió d'informes previs a la contractació de professorat lector i col·laborador

A petició dels vicerectors de professorat de les universitats públiques, la Comissió de Professorat Lector i Professorat Col·laborador d'AQU Catalunya ha acordat avui l'obertura d'una convocatòria extraordinària d'emissió d'informes previs a la contractació de professorat lector i col·laborador.

El període d'entrega de sol·licituds romandrà obert del 29 d'abril al 12 de maig (ambdós inclosos). En els propers dies la resolució d'aquesta convocatòria es publicarà al DOGC.

Aquesta setmana, el Ministeri d'Educació i Ciència ha fet públic el Reial Decret 338/2005 pel qual es modifica el Reial Decret 774/2002, que regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris. Mitjançant aquesta modificació, la contractació de professorat col·laborador s'amplia a totes les àrees de coneixement de manera excepcional fins al 30 de setembre de 2007.

En qualsevol cas, AQU Catalunya ha continuat emetent informes previs a la contractació de professorat col·laborador per a qualsevol àrea de coneixement, de manera que el seu procediment no canvia.