Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

14.6.2005

Les universitats i AQU Catalunya promocionen la participació dels estudiants en els programes d'avaluació

La participació dels estudiants en l'avaluació externa dels programes és un dels aspectes previstos de manera normativa en els documents que es refereixen a la construcció de l'EEES i un dels punts febles del nostre sistema universitari en comparació amb d'altres amb més tradició en avaluació institucional.

És per això que AQU Catalunya, en col·laboració amb la UAB i experts de la resta d'universitats catalanes, ha desenvolupat un projecte per fomentar la participació dels estudiants en l'avaluació externa dels ensenyaments universitaris, que es concreta en el curs Gestió i avaluació de la qualitat, adreçat als estudiants.

Aquest curs ofereix als estudiants la formació en competències transversals per a l'avaluació de programes i processos. El contingut s'estructura en 4 eixos:

  • Comprendre el model d'avaluació d'AQU Catalunya en el marc dels models existents
  • Analitzar problemàtiques vinculades a l'avaluació d'AQU Catalunya i el rol dels estudiants
  • Delimitar estratègies d'intervenció com a avaluadors
  • Compartir experiències en el camp de l'avaluació

El curs, de places limitades, s'impartirà, en el marc dels cursos d'estiu, a l'Espai d'Estudis de Postgrau de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB de l'11 al 15 de juliol. El termini d'inscripció finalitza el 23 de juny.