Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.7.2005

Trenta-cinc estudiants es formaran en competències d'avaluació en el curs Gestió i avaluació de la qualitat, impulsat per AQU Catalunya

35 estudiants s'han matriculat al curs Gestió i avaluació de la qualitat que de l'11 al 15 de juliol s'impartirà en el marc dels cursos d'estiu de la UAB. Amb un fort component pràctic, aquest curs oferirà als estudiants, durant cinc dies, l'espai de formació en competències transversals tant de participació com d'avaluació de programes i processos. L'objectiu és que els participants coneguin què és l'avaluació de la qualitat, quin és el mètode d'avaluació que es fa servir a AQU Catalunya i quin és el seu rol en els comitès d'avaluació externs. D'altra banda, es donaran elements per treballar capacitats com ara l'escolta activa, la capacitat de fer aportacions argumentades, la capacitat de síntesi, etc., per tal que, en acabar el curs, els estudiants estiguin en condicions d'aplicar aquests coneixements i habilitats en els comitès d'avaluació externs tant dels ensenyaments com dels nous títols europeus.

El curs Gestió i avaluació de la qualitat s'emmarca el projecte desenvolupat per AQU Catalunya i les universitats catalanes per fomentar la participació dels estudiants en l'avaluació dels ensenyaments universitaris.