Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.11.2005

S'amplia l'abast de la certificació/avaluació de l'activitat docent

Previ conveni amb el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, la Comissió Específica per a la Valoració dels Mèrits i Activitats Individuals d'AQU Catalunya (CEMAI) ha ampliat l'abast de la certificació/avaluació de l'activitat docent. Aquest certificat, que únicament s'emetia als professors que havien obtingut acreditació de recerca i/o recerca avançada, s'amplia ara a la resta de figures docents de les universitats públiques de Catalunya.

La certificació o avaluació de l'activitat docent del professorat és un dels requisits que, si s'escau, poden establir les universitat en els concursos d'accés a les categories de professor agregat i catedràtic. Ara, amb l'ampliació del seu abast, l'obtenció de la certificació/avaluació permetrà també participar en programes de promoció del professorat de les universitats públiques de Catalunya.

El termini per a la presentació de sol·licituds per a la certificació/avaluació de l'activitat docent s'obrirà l'endemà de la publicació al DOGC de la resolució que recull l'ampliació d'aquest procediment.