Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

10.11.2005

S'obre el termini per sol·licitar la certificació/avaluació de l'activitat docent

Amb la publicació al DOGC de la Resolució UNI/3130/2005, de 28 d'octubre, es dóna publicitat a l'acord relatiu al procediment per a l'emissió de les certificacions o avaluacions d'AQU Catalunya relatives a l'activitat docent del personal docent i investigador, funcionari i contractat, de les universitats públiques catalanes.

El termini per sol·licitar la certificació de l'activitat docent s'obre el 10 de novembre i les sol·licituds es poden presentar durant tot l'any. El procediment de presentació de sol·licituds està disponible al web d'AQU Catalunya, a l'apartat Certificació de l'activitat docent / CAAD PDI, funcionari i contractat, de les universitats públiques de Catalunya / Documentació.

La certificació o avaluació de l'activitat docent del professorat, a banda de reconèixer que el sol·licitant posseeix una carrera docent consolidada, és un dels requisits que, si s'escau, poden establir les universitats en els concursos d'accés a les categories de professor agregat i catedràtic. També permet participar en programes de promoció del professorat de les universitats públiques catalanes.