Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

24.11.2005

La biblioteca d'AQU Catalunya arriba als 800 documents catalogats

AQU Catalunya ha catalogat 800 documents del seu fons bibliogràfic, un fons que respon a la voluntat de l'Agència de compartir el benefici del coneixement i de les publicacions fruit de l'experiència del seu treball amb els usuaris i la resta de la societat. D'aquests documents, el cos principal, gairebé la meitat, pertany a temàtiques relacionades directament amb l'activitat d'AQU Catalunya, és a dir, qualitat universitària, universitat i mercat de treball, processos i mètodes docents, perfils de competències, i avaluació institucional i de professorat. En aquest grup també es troba documentació d'altres agències i tota la producció bibliogràfica d'AQU Catalunya.

Entre la resta de documents es troben les memòries rebudes de les universitats catalanes, documentació produïda al DURSI, i documentació de temàtiques útils per al funcionament de l'Agència, com economia, legislació i màrqueting.

El fons bibliogràfic d'AQU Catalunya es pot consultar des dels catàlegs en línia del BEG (Biblioteca Especialitzada de la Generalitat) i el CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes), biblioteques amb les quals es pot efectuar préstec interbibliotecari.

05.11.24_Biblioteca

En el fons bibliogràfic d'AQU Catalunya es poden trobar documents relacionats amb l'avaluació institucional i els processos i mètodes docents.