Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

24.11.2003

AQU Catalunya facilita la presentació de sol·licituds per a l'avaluació de professorat a través d'Internet

AQU Catalunya, amb la finalitat de millorar el procediment de sol·licitud d'informe i acreditacions prèvies per a la contractació de professorat universitari (en les categories de lector i col·laborador i agregat i catedràtic, respectivament), obre la possibilitat de fer els tràmits via internet a través del portal de l'Administració Oberta de Catalunya, que estarà disponible en les properes convocatòries.

Per fer la sol·licitud en línia és necessari registrar-se prèviament al portal. Això permetrà canviar les dades, realitzar el pagament de les taxes, fer consultes, conèixer l'estat i la resolució de la sol·licitud i, properament, annexar tota la documentació necessària.

AQU Catalunya recomana als interessats/des a presentar una sol·licitud d'avaluació en línia registrar-se el més aviat possible a l'adreça http://www.cat365.net o bé al telèfon 902 012 345. Els residents a l'estranger poden registrar-se al telèfon +34 934 675 888. En el portal de l'AOC es pot trobar més informació de com donar-se d'alta en el servei consultant l'apartat d'ajuda de la pàgina principal.